Recite zbogom izdeformisanim memorandumima

Termo-stabilna

hartija

Kancelarijski štampači greju papir na visoke temperature pa je česta stvar da se memorandum izvitoperi nakon izlaska iz štampača. Zbog toga no KACHI koristi termostabilne OCR hartije koje zadržavaju svoj besprekoran oblik i ne krive se pri prolasku kroz štampač.

Ne gužva se i

Prolazi kroz sve

štampače

Na osnovu višedecenijskog iskustva u štampi memoranduma za velike korporacije, no KACHI je formirao listu preporučenih debljina i gramatura papira - kompatibilnih sa kancelarijskim štampačima.

Specijalno izrađeni memorandumi

Bezgranična

individualizacija

Ukoliko želite da ostavite poseban dojam kod vaših poslovnih partnera, iskoristite mogućnost izrade premium memoranduma – sa utisnutim žigom vaše kompanije ili sa zlatnim otiskom.

OPTIMIZOVANI PROCES PROIZVODNJE OMOGUĆAVA
POVOLJNIJU CENU ŠTAMPE

Konkurentna

cena izrade

Korišćenjem naprednog softvera i optimizacijom utroška vremena u proizvodnji postiže se skraćeno vreme izrade memoranduma, a kao krajnji rezultat imamo veoma konkurentne cene izrade memoranduma.

Garantujemo ujednačenost boja i pogađanje vaših korporativnih nijansi

Autentično

bogatstvo boja

Uz pomoć sofisticirane tehnologije poput CIP softvera i fotospektrometra, omogućeno nam je da potpuno analiziramo i uskladimo sve nijanse boja i materijala i isporučimo memorandume kakve imaju najbolji svetski brendovi.

Za potpunu individualizaciju vaših memoranduma

Više od

500 vrsta papira

Učinite Vaš novi memorandum potpuno originalnim, izborom papira odgovarajuće teksture i sastava. Fanatičan u posvećenosti detaljima, no KACHI lageruje i kondicionira papir kako ne bi došlo do deformacije papira nakon štampe i isporuke.

Još nekoliko

Stvari zbog kojih nas

klijenti vole

Besplatno savetovanje sa tehnologom

Trostruka provera tekstova

25 godina iskustva u grafičarstvu

Lagerovanje odštampanog materijala

Hajde da impresioniramo vaše klijente

Osetite prednosti premium izrade memoranduma.
Pošaljite nam upit za štampu memoranduma.

TOP
063 30 33 53