GARANTUJEMO UJEDNAČENOST BOJA I POGAĐANJE VAŠIH KORPORATIVNIH NIJANSI.

Autentično

bogatstvo boja

Uz pomoć sofisticirane tehnologije poput CIP softvera i fotospektrometra, omogućeno nam je da potpuno analiziramo i uskladimo sve nijanse boja i materijala i isporučimo kataloge i brošure kakve imaju najbolji svetski brendovi.

Intenzivna boja od prve do poslednje stranice

Konzistentnost

boja i otiska

Najveći izazov svakog štampara je da zadrži ujednačenost i postojanost otiska kroz ceo knjižni blok kataloga. Za nas je to samo još jedna davno savladana veština koja će učiniti vaš katalog reprezentativnim.

OPTIMIZOVANI PROCES PROIZVODNJE OMOGUĆAVA
POVOLJNIJU CENU ŠTAMPE

Konkurentna

cena izrade

Korišćenjem naprednog softvera i optimizacijom utroška vremena u proizvodnji postiže se skraćeno vreme izrade grafičkog proizvoda, a kao krajnji rezultat imamo veoma konkurentne cene izrade kataloga i brošura.

Idealno preklapanje/pasovanje boja pri kolor štampi

Oštrina

i preciznost

Loše upasovane boje u ofset štampi rezultiraju mutnim prikazom teksta i fotografija. Ovaj problem na koji većina štamparija nailazi - za no KACHI predstavlja davno prošlo vreme.

Bez pucanja i razlistavanja

Postojana

plastifikacija

Nekvalitetne folije i nepoznavanje procesa izrade dovode do pucanja i razlistavanja plastifikacije. Naneta bez greške, plastifikacija ostaje postojana i oplemenjuje dizajn kataloga i brošura.

ZA POTPUNU INDIVIDUALIZACIJU VAŠEG KATALOGA

Više od

500 vrsta papira

Učinite Vaš novi katalog potpuno originalnim, izborom papira odgovarajuće teksture i sastava. Fanatičan u posvećenosti detaljima, no KACHI lageruje i kondicionira papir kako ne bi došlo do deformacije papira nakon štampe i isporuke.

Jer korisnik “sudi knjigu po koricama”

Izdržljiv povez

i korice

Korišćenjem naprednog softvera i optimizacijom utroška vremena u proizvodnji postiže se skraćeno vreme izrade grafičkog proizvoda, a kao krajnji rezultat imamo veoma konkurentne cene izrade kataloga i brošura.

Još nekoliko

Stvari zbog kojih nas

klijenti vole

Besplatno savetovanje sa tehnologom

Trostruka provera tekstova

25 godina iskustva u grafičarstvu

Lagerovanje odštampanog materijala

Hajde da impresioniramo vaše klijente

Osetite prednosti premium izrade kataloga i brošura

TOP
063 30 33 53